CHEP, küresel ağıyla tedarik zinciri yönetimine akıllı ve verimli çözümler sunuyor. Türkiye pazarında 2009 yılından beri faaliyet gösteren şirket, tedarik zincirlerini daha sürdürülebilir kılan, paylaşıma dayalı ekipman yönetim sisteminin de ülkemizdeki tek sağlayıcısı konumunda yer alıyor.

CHEP, Türkiye’nin artan ihracat kapasitesi karşısında, sahip olduğu ürün ve çözümleriyle Türk üretici ve tedarikçilerin küresel arenada rekabetçi konumlarını güçlendiriyor. Anadolu’nun farklı bölgelerinde bulunan servis merkezleri ile hizmet veren şirket, yerel hammadde tedarikçileri ve üreticilerle kurduğu iş birlikleri sayesinde ülke ekonomisine de katkıda bulunuyor. Yerel hammadde ve işgücü kullanımının faaliyetlerine hız ve esneklik kazandırdığını, bu iş modelinin aynı zamanda daha çevre dostu olduğunu ifade eden CHEP Türkiye Genel Müdürü Chris Veerasamy, Türkiye pazarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“360 DERECE ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ”

CHEP’in, tedarik zincirine kattığı yenilikçi iş modeli ve ekipmanlarıyla yeni nesil çözümler sunduğunu dile getiren CHEP Türkiye Genel Müdürü Chris Veerasamy, “Bir ekipman tedarikçisi olmanın çok ötesinde, tedarik zincirinin her aşamasını baştan sona bütünsel bir bakış açısıyla değerlendirerek, iş ortaklarımıza 360 derece hizmet veriyoruz. Sunduğumuz bu hizmetin, Türkiye’nin konumu gereği de şirketimiz için çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Türkiye’deki faaliyetlerini sürdürürken yerli hammadde kullanmaya önem verdiklerinin altını çizen Chris Veerasamy, yerli üretime sağladıkları katkıyı şu sözlerle ifade etti: “Paletlerimizin üretiminde yerel kereste ve çivi kullanıyor, lojistik aşamalarında bölgesel şirketlerden destek alıyoruz. Böylelikle hem ülke ekonomisine katkıda bulunuyor hem de sürdürülebilir iş modelimize uygun faaliyet gösteriyoruz.”

İŞ HACMİNİ YEREL ÜRETİCİLERLE BÜYÜTÜYOR

Türkiye çapında servis merkezlerinde ihtiyaç duyulan makine ve ekipmanlar konusunda da yerel üreticilerden destek aldıklarını ifade eden CHEP Türkiye Genel Müdürü Chris Veerasamy, yerel üretici iş birlikleri ile ilgili: “Anadolu’daki tesislerimizin otomasyon sistemlerini ve ekipmanlarını sürekli geliştiriyoruz. Büyüyen iş hacmimizi, yerel üreticiler tarafından üretilen makine ve ekipmanlar ile daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde sürdürüyoruz.” dedi.


 

E-Ticarette Avantaj Yakalamak İçin Depo Operasyonuna Yatırım Yapmak Yeterli Mi? E-Ticarette Avantaj Yakalamak İçin Depo Operasyonuna Yatırım Yapmak Yeterli Mi?
Editör: Haber Merkezi