IAS Korea, Güney Kore'de düzenlenen en büyük akıllı fabrika fuarlarından biri olan Smart Factory & Automation World 2023'ye katıldı. Seul’de 8-10 Mart tarihlerinde gerçekleşen uluslararası fuarda, Endüstri 4.0 teknolojileri konuşuldu. 500’den fazla firmanın katıldığı etkinlikte IAS Korea ekibi canias4.0 standıyla yer aldı. Fuarda, global teknoloji firması IAS’nin canias4.0 markası çatısı altında sunduğu caniasERP, canias4.0 IoT Çözümleri ve Industrial Application Objects (IAO) ürünleri tanıtıldı. Fuarın en çok ziyaret edilen stantları arasında bulunan canias4.0 standı, binden fazla ziyaretçiyi ağırladı.
“FUAR GÜZEL BİR FIRSAT OLDU”
Etkinlik sonrasında fuar ile ilgili görüşlerini aktaran IAS Korea Ülke Yöneticisi Murat Karslı: “SFAW fuarında 'Smart Factory & canias4.0' başlığı altında dijital dönüşüm için ihtiyaç duyulan tüm çözümlerin tanıtımını yaptık. Fuar standımızı ziyaret eden iş ortaklarımız Hyundai Autoever, Dfocus ve EchoIT ile son teknolojilerimiz ve caniasERP’nin yeni versiyonu 9.03 hakkında bilgi verdik. Bu fuar bizler için son yıllarda tamamladığımız projeler ve artan ülke tecrübemiz ile birlikte Kore pazarındaki bilinirliğimizi arttırmak ve konumumuzu güçlendirmek için güzel bir fırsat oldu. Standımızda binden fazla ziyaretçi ağırladık” dedi.
canias4.0 STANDINDA TEKNOLOJİ DEVLERİ BULUŞTU
Karslı, canias4.0 standında teknoloji devi Hyundai, Samsung, LG gibi firmalardan temsilciler ağırladıklarını ve yüksek potansiyelli fırsatlar yakaladıklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: Karslı, “Fabrikaların uçtan uca tüm ihtiyaçlarını karşılayan, bütünleşik bir yazılımla tanışmak bazı ziyaretçilerimizi şaşırttı. Günümüzde ERP ve IOT çözümlerinin beraber kullanılması -özellikle Güney Kore gibi teknoloji kullanımının ve devlet desteğinin oldukça yüksek olduğu bir ülkede- zorunlu hale gelmişken, tüm bu ihtiyaçları tek bir çatı altında toplayan canias4.0 fuarda büyük merak uyandırdı. Yakaladığımız bu ivmeyle beraber Güney Kore pazarındaki konumumuzu sağlamlaştırarak yeni projeler başlatmak ve bize bu pazarda referans olabilecek başarı hikayeleri elde edebilmek öncelikli hedeflerimiz arasında. Ayrıca pazarda yeni iş ortakları edinerek onlarla beraber hızla büyümeyi hedefliyoruz”
GÜNEY KORE'DE ETKİNLİĞİ ARTACAK
canias4.0’ın global pazarda önemli bir ihtiyaca karşılık verdiğini vurgulayan Karslı, ilerleyen dönemlerde Güney Kore’deki operasyonlarında ivme kazanacaklarını söyledi. “Dünyanın IoT merkezlerinden birisi olan Güney Kore’de bulunmak, pazardaki gelişmeleri yakından takip etmek büyük avantaj. Fuardaki yoğun ziyaretçi ve müşterilerin ilgisinin yanı sıra tecrübeli IAS Korea ekibi ve referans projelerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler ile canias4.0 IoT çözümümüzün yakın gelecekte bu bölgede önemli çalışmalara imza atacağına inanıyoruz” diye konuşan Murat Karslı, yakın zamanda Güney Kore’den çok daha güzel haberler paylaşacaklarını da duyurdu.
canias4.0 IoT ÇÖZÜMLERİ KORE’DE GÖRÜCÜYE ÇIKTI
SFAW’da canias4.0 IoT Çözümleri’ni tanıtan IAS Chief Automation Officer (CAO) İbrahim Tataroğlu, etkinlik sonrasında değerlendirmelerini şöyle aktardı: “Dünyanın en dinamik endüstriyel ekonomilerinden birisi olan Güney Kore’de IAS canias4.0 IoT Akıllı Fabrika çözümlerimizi tanıtmak, müşterilerin mevcut ve potansiyel ihtiyaçlarını yakından gözlemlemek ve bu ihtiyaçlara uygun çözümlerimizi konumlandırmak adına güzel bir deneyim oldu. Ülkede akıllı fabrika bilinci yüksek, üretim yönetiminde yazılım ve donanım çözümleriyle sürekli iyileştirme anlayışı da yerleşik. Bu nedenle bütünleşik teknoloji çözümleri sunan canias4.0’ın standı fuarda çok yoğun bir ilgi gördü. Global bir teknoloji firması olarak, canias4.0 teknolojisini bine yakın ziyaretçiye anlattık, sorunlarına çözüm önerilerinde bulunduk. Özellikle Güney Kore gibi tüm dünyaya teknoloji ihraç eden bir ülkeye IAS olarak geliştirdiğimiz teknolojileri sunmak bizim için büyük bir gurur. caniasERP ile bütünleşik IoT çözümümüz, IoT Box IO ve Touch IO cihazlarımız fuar süresince büyük ilgi çekti. Dünya'nın farklı yerlerinde müşterilerimize sunduğumuz bütünleşik çözümlerimizin Güney Kore’de de karşılık bulacağını, yüksek potansiyele sahip olduğunu gözlemledik.”