Led teknolojisiyle ürettiği ürünleri ile enerji verimliliğine katkı sağlayan Cemdağ, park ve bahçeleri de tasarruflu aydınlatıyor. Cemdağ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sina Cem, Jet Serisi ile yakaladıkları başarıyı artıracaklarını ifade etti. 


Cemdağ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sina Cem, LED teknolojisi sayesinde konvansiyonel armatürlere oranla en az yüzde 60 enerji tasarrufu sağlama özelliğine sahip Jet Serisi’nin aynı zamanda, teknolojik ürünlerin internet üzerinden diğer cihazlarla iletişim halinde olduğunu belirtti. Cem, bu sayede, internet üzerinden takip kolaylığı, otomasyon, astronomik saat sistemi sayesinde istenilen saatlerde açma -kapama-kısma özelliği ile tasarruf oranını yüzde 80’e kadar arttırdığını belirterek, “Aydınlatma sektöründe yeniliklere imza atmayı sürdüreceğiz” dedi.
Sina Cem, doğru şekilde yapılamayan kentsel aydınlatma sebebi ile yapay ışığın atmosfere zarar verdiği “Işık Kirliliği”ne karşı çözümler sunduklarını da vurgulayarak, ışık kirliliğine karşı uluslararası bir otorite olan Darksky Assosiation’a üye ilk Türk firması olduklarını hatırlattı. 
Cemdağ, aydınlatma armatürleri ve ekipmanları konusunda yenilikçi ve çevreci çözümler üretme çalışmalarını 1968’den bu yana sürdürüyor .İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde toplam 50 bin700 m² alanda kurulu dört üretim tesisinde Cemdağ, etkin, hızlı ve yüksek kapasiteli üretimiyle iç pazardaki bir çok segmentte pazar liderliğine sahip.